Derfor er vores Earthing produkter verdens bedste

Premium Earthing badge

Vigtigt at vide før du vælger Earthing lagen

Der er flere ting du skal være opmærksom på, når du undersøger markedet for Earthing produkter, herunder Earthing lagner. Hvis du leder efter et Earthing lagen med lang holdbarhed og god Earthing effekt, skal du vide noget om:

  • Hvor ledende er materialet som lagnet er lavet af?
  • Er der garanti?
  • Hvor længe holder Earthing lagnet i virkeligheden?
  • Derfor skal du passe på billige kinesiske kopi earthing lagner

Det vil vi forsøge at forklare nedenfor:

Sammenligning af ledende materialer der bruges i Earthing lagner

Alle produkter som forbindes til jord (for at få en Earthing effekt) fx lagner, puder minitæpper eller måtter, skal indeholde et ledende materiale, som tillader de frie elektroner fra jorden at passere frit gennem produktet til dig. Det ledende materiale eller fiber, der bruges i Earthinglagner, er normalt sølv, rustfrit stål eller kulstof. Disse ledende fibre blandes derefter med bomuld eller polyester for at blive lavet til et lagnet, et hovedpudebetræk eller et minitæppe.

Der er stor forskel på hvor meget de forskellige materialer leder jordforbindelsen og hvor lang levetid de har under brug og vask. I det følgende sammenligner vi sølv, rustfrit stål og kulstof:

Sølv har god ledeevne, men er sårbare overfor sved og cremer

I Earthing lagner med 3% sølv, er det ledende materiale fremstillet ved at lægge 99,9% rent sølv til en nylonfiberkerne. Det tekniske navn for dette er 'sølvbelagt fiber'.

  • En af fordelene ved sølv er, at det er meget ledende.
  • Sølv bliver dog let beskadiget af svovl i sved og de utallige ingredienser i cremer og lotions som mange mennesker bruger. Dette kan beskadige (oxidere) sølvet. Vi har alle set mørkt, plettet sølvtøj – dette er oxidation og vil svække eller ødelægge ledeevnen og dets Earthing effekt.

Dette er især et problem, hvis Earthing lagnet kun indeholder lidt sølv eller er designet til at du ligger direkte på lagnet. Earthing lagner med 3-7 % sølv kan miste ledningsevnen efter få måneder. I de varmere måneder er der større sandsynlighed for, at du sveder og kan oxidere sølvet hurtigere. Efterhånden som lagnets ledeevne falder, vil dine gode oplevelser sandsynligvis også falde. Dine smerter og betændelse eller søvnløshed kan komme tilbage, når dit lagen mister sin fulde Earthing effekt.

Hold derfor også øje med om forhandleren yder garanti på Earthing lagnet, før du køber.

Earthing stof med 3-7% sølv

Pas på billige kinesiske kopiprodukter

Den oprindelige amerikanske producent af Earthing lagner med 3% sølvtråd, stoppede med at lave Earthinglagner i 2016. Årsagen var at lagnerne ikke havde lang nok holdbarhed. Den ubehandlede sølvtråd oxiderede for hurtigt når den kom i kontakt med olie og sved fra huden. Det forkerte vaskemiddel kunne også ødelægge sølvtrådende og earthing effekten. 

De kinesiske piratkopier af disse lagner, har samme problemer med holdbarhed og kvalitet. Derudover kan ledningerne og den del af lagnet som kobles sammen med ledningerne også være af så dårlig kvalitet at earthing effekten holder op med at virke ret hurtigt. 

Har du alligevel købt et sådan lagen, anbefaler vi at du tester både lagen og ledninger med en produkttester eller et multimeter efter hver vask, så du kan se om det stadig virker. 

Vær også opmærksom, hvis forhandlere af Earthing produkter anbefaler at man bruger stikkontaktens jordforbindelse til sit Earthing produkt. Det fraråder vi at man gør. 

Rustfri stålfibre har god Earthing effekt og holbarhed

Better Earthing begyndte at lave faconsyede og universal Earthinglagner med rustfrit stål i 2019. Se Premium Earthing lagner.

De gik fra at lave Earthing lagner med sølv, til at lave dem med rustfrit stål fordi de:

  • er modstandsdygtige overfor svovl i sved-, krops- og hårolier og ingredienser i cremer og lotioner. Ingen af ​​disse kan beskadige ledende rustfrit stålfibre.
  • har en fremragende ledeevne til jording/Earthing. Producenten bruger den højeste kvalitet medicinsk kvalitet (316L) solid rustfri stålfibre.
  • kan bruges under et almindeligt lagen. Rustfrit stål kan væves ind i åndbart stof, der føles som denimstof. Du kan bruge dit yndlingslagen ovenpå.
  • har ekstra lang garanti. Vi forventer, at Premium Earthing stoffet vil overleve alle andre Earthing lagner, måtter eller minitæpper i hele verden.
Premium Earthing stof med rustfri stålfibre

Kulfiber har lav ledeevne i fht. jording

Kulfiber polyurethan er blevet brugt i Earthing måtter siden 2015 og i den senere tid bliver de også anvendt i Earthing lagner. Kulfiber er et letvægtsmateriale, der er allergivenligt, men desværre er ledeevnen lav og det har en tendens til at blive nedbrudt.

Når kulstof bruges som en tynd overfladebelægning, nedbrydes det generelt på et mikroskopisk niveau. Det kan endda ske før produktet er taget i brug.

De fleste sorte Earthing lagner bliver solgt som underlag eller med direkte hudkontakt. Da de er mindre effektive under et alm lagen, kan det tage 20 minutter, før der er opbygget tilstrækkelig kropsfugt i dine almindelige bomuldslagner før elektroner kan passere igennem fra Earthinglagnet til din hud.

Ligesom mange Earthing lagner med sølvtråd, er de fleste sorte Kulfiber Earthinglagner lavet i Kina. De har dårlig holdbarhed.

Kulfiber earthing stof

Derfor er vores Earthing lagner værd at betale for

Du kan ikke nødvendigvis se fysisk slid, når Earthing effekten bliver dårligere

Earthinglagner er ikke som almindelige bomuldslagner. Almindeligt sengetøj holder i årevis, før det udvikler tydelige tegn på slid, såsom huller. Et Earthinglagen holder kun, så længe det forbliver ledende (og dermed har en Earthing-effekt). Forsvinder Earthing effekten, har du et dyrt lagen, som ikke længere giver dig jordforbindelse.

Der vil ikke nødvendigvis være iøjnefaldende tegn på at Earthing-effekten forsvinder.

Vær opmærksom på garantien

Vær derfor opmærksom på at det Earthing-produkt du køber, kommer med en skriftlig garanti for holdbarhed inkl. Earthing-effekten.

Der er 3 års garanti på Premium Earthing-lagner og på hovedpudebetræk!