Om Q Living Aps

Q Living Aps er en lille familievirksomhed, som har base i Øko-samfundet Hallingelille i udkanten af Ringsted. Den består af en fysisk butik og en netbutik. Til dagligt drives virksomheden af Melissa (Kundeservice), Sten (Ejer), Katrine (Kommunikation og hjemmeside) og Prokop (Webudvikler).

Billede af Melissa Gerrard fra Q Living kundesupport

Melissa Gerrard
Kundeservice

Tlf. 70 22 48 88

Billede af Q Living Aps ejer, Sten Augsburg

Sten Augsburg
Direktør & ejer

UX konsulent Katrine Kovacs

Katrine Kovacs
UX konsulent

Webkonsulent Prokop Suchanek

Prokop Suchanek
Webkonsulent

I dag tilbyder Q Living et udvalg af produkter og rådgivning, som understøtter sund livsstil og sunde boligmiljøer. De er inspireret af principperne fra Bygningsbiologi (Baubiologie), som er et unikt tysk udviklet system, til at skabe sunde boligmiljøer. Noget der er afgørende for menneskers trivsel og sundhed. Bygningsbiologi er baseret på 25 principper, hvor man bl.a. kigger på luftkvalitet, vandkvalitet, lyskvalitet, afgasning fra byggematerialer og møbler m.m., samt elektromagnetisk stråling og felter (EMF). Derfor sælger vi produkter lige fra vandfiltre til Earthing og EMF-afskærmningsprodukter.

Derudover har Sten gennem de seneste 15 år fordybet sig løbende i forskellige sundhedsfremmende strategier, og det har bl.a. ført til at Q Living også sælger udvalgte helseprodukter, som har potentialet til at gøre en forskel.

Q Living butik

Vil du afhente varer eller ønsker du at se og høre mere om vores produkter, er du velkommen til at komme forbi Q Living butik.

Du finder os i økolandsbyen Hallingelille, lidt udenfor Ringsted på Sjælland.

Find vej her: Valsømaglevej 71, 4100 Ringsted

OBS: Kontakt os venligst inden du møder op, så vi er sikre på, at vi kan være der for dig. Ring på 70 22 48 88 eller skriv, så vi kan aftale et tidspunkt.

Kontakt os
Q Living butikken set udefra
Et billede indefra Q Livings butik, visende reoler med varer på
Et billede indefra Q Livings butik, visende mennesker til åbent hus
Q Living butikken set udefra
4 personer fra Q Living teamet i 2014 - Thomas, Melissa, Sten og Prokop
Sten og Thomas i Q Livings butik
Sten og Melissa i Q Livings butik

Hvordan blev Q Living til?

Virksomheden startede i 2006 under navnet Qantum Health Skandinavia. Den blev stiftet af Sten Augsburg og Jef Martinussen, begge Civilingeniører, som efter en konference om energi-medicin, fik lyst til at undersøge de mange nye teknologier til analyse og behandling af helseproblemer.

De første år forhandlede virksomheden behandlingsudstyr til læger og behandlere i hele Skandinavien, og de etablerede en helseklinik i København.

Netbutikken kom til live i 2010 hvor Q Living, som de første, introducerede Earthing produkter i Danmark. De begyndte også at forhandle vandfiltre, slow juicere, Vitamix blendere, kosttilskud, super foods og meget mere.

Samtidig voksede Stens interesse for, hvordan elektromagnetisk stråling og felter (EMF), kan påvirke menneskers helbred og velvære. Erkendelsen af, at EMF kan påvirke menneskers helbred, kom af at Sten allerede i 2008, efter 20 års intenst arbejde ved computer, begyndte at opleve forskellige symptomer. Det, der også kaldes Elektro-Hyper-Sensitivitet (EHS) eller El-overfølsomhed. Konsekvensen var, at han i en periode på et år, højst kunne sidde foran computeren få timer hver dag.

Sten gjorde gavn af sin baggrund som ingeniør, hvor han bl.a. havde oparbejdet erfaring med test, måling og en systematisk tilgang til problemløsning. Dette, sammen med at han begyndte at studere bygningsbiologi, gjorde at han fandt strategier, der afhjalp hans EHS symptomer, så han igen kunne fungere i et normalt arbejdsliv.

Siden har Sten ønsket at hjælpe den stadig stigende del af mennesker, der oplever symptomer efter de har været eksponeret for EMF. Derfor er EMF-strålebeskyttelse gennem årene blevet en stadigt større del af Q Livings fokus.