Bukser i EMF-afskærmende Black-Jersey stof | Yshield TBU

1.950 kr.

1.950 kr.

Strålebeskyttende bukser lavet af Yshields nyeste, bedste og mest stabile tøjstof, BLACK-JERSEY – et blødt og tæt vævet bomuldsjersey-stof, med et højt indhold af skærmende sølv.

Bukserne giver dig effektiv beskyttelse mod højfrekvent stråling (HF) fra trådløse teknologier, som fx mobiltelefoni, Wi-Fi, Bluetooth, radar, osv. Stoffet har en høj dæmpning, og beskytter hele 40 dB (99,99%) ved 1 GHz.

Unisex model – Fås i 5 størrelser.

Ofte købt sammen

  • Bukser i EMF-afskærmende Black Jersey stof
  • Hættetrøje / hoodie i emf-afskærmende Black-Jersey stof

Køb et samlet sæt og spar 5%!

Samlet pris: Original price was: 3.900 kr..Current price is: 3.705 kr..
Køb sammen og spar 5%

Udsalg på skærmende tøj - spar op til 36%

Vi synes vi har for meget tøj på lager, og holder derfor udsalg på udvalgte tøjmodeller og -størrelser.

  • Vi har enkelte størrelsesvarianter af de superskærmende (99,999%) hættetrøjer og gamacher fra Yshield.
  • Lige nu kan du også gøre et kup på det populære, hvide Antiwave tøj fra Tyskland, som skærmer mobilstråling med op til 99,9%. Producenten har været nødsaget til at lave prisstigninger på hele sortimentet, og de nye priser fremgår af de grå "Vejl."-priser på hvert produkt. Vi giver rabat på de gamle priser, og så snart vi har solgt ud af en vare vi har købt ind til den gamle pris, bliver udsalgsprisen sat op til den nye vejledende pris.
    - Så der er mange penge at spare lige nu!

Varer lavet på bestilling

Når en vare er lavet på bestilling, betyder det at den er en speciallavet vare, der produceres, når du har lavet en ordre på varen. Det gælder fx YSHIELDs baldakiner og gardiner. Derfor er der ofte en lidt længere leveringstid på 3-10 hverdage. Leveringstiden afhænger af hvor travlt de har på YSHIELDs systue.

Det betyder også at varen ikke kan byttes eller refunderes, hvis du fortryder dit køb.

Tekstiler med sølv

Misfarvning af stoffet

Sølv er fantastisk til afskærmning, men tekstiler med sølvtråde vil blive misfarvet over tid. Det forekommer endda at der er misfarvninger allerede når materialet ankommer fra producenten. Det er typisk direkte sollys, varme fra radiatorer, sprøjt fra rengøringsmidler, sved m.m. der kan give misfarvninger. Dette er ikke en kvalitetsfejl ved produktet og det påvirker ikke den afskærmende effekt. Hvis du ikke kan acceptere misfarvninger, bør du vælge et stof der er mere modstandsdygtigt mod misfarvninger. Dette fremgår af vores sammenligning af stoffer nederst på siden EMF-afskærmende stof & gardiner.

Holdbarhed

Tekstiler der indeholder ubeskyttede sølvtråde (fx Silver-Tulle, Silver-Light, Silver-Twin, Silver-Elastic, Silver-Cloth), har en begrænset levetid. Levetiden afhænger af hvor meget mekanisk bevægelse stoffet udsættes for.

Vask: Alle YShields tekstiler kan vaskes uden problemer, så længe de vaskes på skånevask, ved max 30°C og med brug af YShields specialudviklede vaskemiddel TEXCARE.

Gardiner: Gardiner lavet af sølvtråd, vil holde længst hvis de ikke trækkes fra og for flere gange dagligt. Til gardiner anbefaler vi tekstiler der ikke misfarves af direkte sollys.

Baldakiner: Vil opnå længst levetid, hvis de bevæges mindst muligt (fx ikke foldes helt til side hver dag). Hvis den bruges på rejser og dagligt pakkes ned i en kuffert, risikerer du at levetiden begrænses til få måneder. Alternativt vælg en baldakin lavet i VOILE, som har den bedste holdbarhed da dets sølvtråde er bedre beskyttede. Til rejsebrug, anbefaler vi SAFECAVE anti-stråling popup telt, vores sovepose eller sengetøj lavet i Steel-Gray. De er meget robuste.

Tøj og beklædning: Hvis du fx anvender YShields afskærmende hættetrøje eller gamacher i Silver-Elastic, en gang om ugen i situationer hvor du ikke bevæger dig og sveder meget, vil de holde i lang tid. Hvis de bruges som pyjamas eller til sportsaktiviteter, hvor man sveder og bevæger sig meget, kan man risikere at ødelægge stoffets afskærmningsevne allerede efter få måneder. Alternativt kan du sy dit eget tøj i stoffet Steel-Gray der med sit indhold af rustfrie stålfibre, er meget robust og vil holde i lang tid. Dog er det mindre behageligt mod bar hud, hvor det for nogen kan føles som en uld-sweater.