Filter mod stråling fra headset (H.A.R.D.) fra SYB – Mini jack / USB-C

429 kr.

På lager

Gør dit yndlings headset til et anti-strålingsheadset, uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. H.A.R.D anti-strålings-filteret kan anvendes til ethvert headset med et mini-jack (3,5 mm) lydstik. Det kan anvendes sammen med mobiltelefoner, tablets eller bærbare, som har enten mini-jack eller USB-C indgang. Alle dine headset-knapper vil stadig fungere. OBS. USB-C adapteren er længere end vist på billedet (ca. 10 cm).

Anti-stråling-filteret er testet på 5G, op til 20 GHz. Det bortfiltrerer også 4G / LTE, 3G, WiFi og Bluetooth. Filteret fungerer ved at det absorberer mobiltelefons mikrobølgestråling, så strålingen ikke går via headset-ledningen op til dine ører.

I modsætning til Air Tube headset med ringere lydkvalitet, forbedrer H.A.R.D. anti-strålings-filteret faktisk din lydkvalitet ved at bortfiltrere interferens.

Let og bærbar. Der kræves ingen batterier.

Varer lavet på bestilling

Når en vare er lavet på bestilling, betyder det at den er en speciallavet vare, der produceres, når du har lavet en ordre på varen. Det gælder fx YSHIELDs baldakiner og gardiner. Derfor er der ofte en lidt længere leveringstid på 3-10 hverdage. Leveringstiden afhænger af hvor travlt de har på YSHIELDs systue.

Det betyder også at varen ikke kan byttes eller refunderes, hvis du fortryder dit køb.